8 Haziran 2023

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 R. A. Salvatore Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,7 TL
Yazarı: R. A. Salvatore
Çevirmen: Şükrü Karakoç

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı R. A. Salvatore olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 Yazarı Kimdir ?

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 yazarı R. A. Salvatore 'dır. R. A. Salvatore yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 PDF indir oku

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 TIKLA PDF İNDİR !


Menzoberranzan'ın örümcek ağı desenleriyle süslü, drowlara ait kanlı mağaralarından ayrılan Drizzt, kendisini Karanlıkaltı'nın vahşiliklerle dolu dehlizlerinde bulur. Yoluna devam etmek için hayatta kalmaya çalışırken karanlıktan çıkan eski bir dost ona yardım "eli" uzatacaktır.

"Boş tünellerin yaratığı oldukça, hayatta kalmak benim için hem daha kolay hem daha zor oldu. Kendi belirlediğim bölgeme giren hemen her şeyi alt edebilir, yenemeyeceğim az sayıdaki canavardan kaçıp saklanabilirdim ancak ne yenebileceğim ne de kaçabileceğim bir düşmanı keşfetmem uzun sürdü. Nereye gitsem beni takip etti; ne kadar uzağa kaçsam, o kadar yakınıma geldi. Düşmanım yalnızlıktı, dingin denizlerin sonsuz, aralıksız sessizliği."Macera, Karanlıkaltı'nın derinliklerinde devam ediyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

20.10.2020

İlk Drizzt Efsanem

İlk kitabı okuyamadım. Ama olsun serinin çoğu kitabını okudum zaten. Zaten ilk kitabı sevdiyseniz bu nu da almalısınız bence. Neyse biraz kitabı anlatayım: Drizzt eskiden kurtardığı biriyle arkadaş oluyor. Bu arkadaşı onu şehrinde Drizzt'e kapı açıyor ve bu arada Meziberranzan ' daki düşmanlar Drizzt 'in peşini bırakmıyor.


16.08.2019

Başarılı 2. Kitap

İlk kitabın ardından sizi hikayeden koparmadan devam ediyor burada. Bu kitapta piskolojik ögeler daha da yoğunlaşıyor. Drizzt'le daha da haşır neşir oluyoruz artık bu kitapta.

Sürgün - Drizzt Efsanesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Sürgün - Drizzt Efsanesi 2, R. A. Salvatore

Yorum Gönder