8 Haziran 2023

Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 Sinan Yağmur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Sinan Yağmur
Çevirmen: Faruk Baydar

Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Yağmur olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 Yazarı Kimdir ?

Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 yazarı Sinan Yağmur 'dır. Sinan Yağmur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 PDF indir oku

Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 TIKLA PDF İNDİR !
"Ey aşk! Bu nasıl bir sır? İçine giren tufan oluyor.
Bu nasıl bir hırka? Kim giyse aşk sarhoşu olup çıkıyor. Aşkın çilesini küçümsediğiniz an içinizdeki cehennem büyür. Aşkın çilesiymiş aşka dayanak olan. Yeter ki yan! Dumanın bulut olur.

Yeter ki yak! Ummanlar kazan olur. Nerede ateş, orada su! Nerede su, orada ateş! Ne tuhaf kimya! Ben, Kimya. Ben Rabbime âşık bir garip kul. Ben, Mevlânâ'nın ci¤erparesi Kimya. Ben dünyanın anlamamakta ayak dirediği ve yüre¤ine parmak sayısınca kişinin agâh olduğu Tebrizli Şems'i anlamış, yaşamış maşukum. Ey gözleri aşkın gözyaşlarında yıkananlar! Ağlamak gittikçe daha çok zorlaşırken, var mı benim için de birkaç damla gözyaşınız?"
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kapı Yayınları Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 TIKLA PDF İNDİR !Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kimya Hatun-Aşkın Gözyaşları 3, Sinan Yağmur

Yorum Gönder