24 Haziran 2023

Suçumuz İnsan Olmak Oktay Akbal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,84 TL
Yazarı: Oktay Akbal
Çevirmen: Oktay Akbal

Suçumuz İnsan Olmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oktay Akbal olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Suçumuz İnsan Olmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Suçumuz İnsan Olmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Suçumuz İnsan Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Suçumuz İnsan Olmak Yazarı Kimdir ?

Suçumuz İnsan Olmak yazarı Oktay Akbal 'dır. Oktay Akbal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Suçumuz İnsan Olmak PDF indir oku

Suçumuz İnsan Olmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Suçumuz İnsan Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Suçumuz İnsan Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Türk edebiyatında gerçekçilik akımının önemli temsilcilerindenOktay Akbal, 1958 TDK Roman Ödüllü kitabı Suçumuz İnsanOlmak'ta Ankara'nın 1940'lardaki gündelik yaşamını, memurlarıve memuriyetin tekdüzeliğini gözler önüne seriyor.

Suçumuz İnsan Olmak, İstanbul'da felsefe okuyup Ankara'da memurolarak çalışan evli ve çocuklu Nuri'nin bir tesadüf sonucu karşılaştığı Nedret'le arasında geçen platonik aşkı anlatıyor. Mutsuz evlilikleriiçinde kaybolmuş, masum bir heyecanla yasak aşkta çare arayan ama bunun bir hayal olduğunu anlayıp kurtulmak istedikleri yaşamlarınadönmek zorunda kalan Nuri ile Nedret'in hikâyesi...

(Tanıtım Bülteninden)

Suçumuz İnsan Olmak TIKLA PDF İNDİR !Suçumuz İnsan Olmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Suçumuz İnsan Olmak, Oktay Akbal

Yorum Gönder