23 Haziran 2023

Stiller Max Frisch Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Max Frisch
Çevirmen: İlknur Özdemir

Stiller indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Max Frisch olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Stiller eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Stiller ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Stiller TIKLA PDF İNDİR !

Stiller Yazarı Kimdir ?

Stiller yazarı Max Frisch 'dır. Max Frisch yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Stiller PDF indir oku

Stiller indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Stiller TIKLA PDF İNDİR !

Stiller TIKLA PDF İNDİR !

Mr. White İsviçre'ye girişi sırasında, kayıp heykeltıraş Anatol Ludwig Stiller'e tıpatıp benzemesi sebebiyle sınır polisi tarafından tutuklanır. Eski arkadaşlarının, erkek kardeşinin, eşi Julika'nın ve savcının tanıklıkları ve ifadeleri de bu şüpheyi doğrular. Mr. White ya da Stiller, her şeye karşın, tutukluluk süresince gerçekleşen sorgulamalarda kararlığını sürdürür: "Ben Stiller değilim!"

Max Frisch'in en önemli eseri kabul edilen STILLER, insanın yaşam boyu kendini tanıma çabasıyla "Ben kimim?" sorusuna aradığı mutlak yanıta ulaşabilmeyi umarken, belki de yaşadıkça yanlış uçlara çıkışı ve uğradığı yenilginin çarpıcı romanı; felsefi bir başyapıt.

"İlginç olan şudur ki, kibirliliğimiz bizi, sanıldığı gibi, kendimize götürmez, kendimizden uzaklaştırır."

Ben'in yerine sahte bir Ben gelir ve Ben nesneleşir. Roman tekniğine bakıldığında: Ben bir ceza davası olur... Özellikle bu roman biçimi sayesinde kendini tanımlama ve ifşa imkânı oluşur ve pekişir – okur da rol alır, oyuna katılır. Bu oyuna katılmadan STILLER'i okumak ya da kavrayabilmek mümkün olamaz.

Friedrich Dürrenmatt

Stiller, başkişi, bir daha unutulmaz; bir roman karakteri değil, aksine bir birey, her devirde yaşayabilecek ve inandırıcı bir karakter.

Hermann Hesse

Her türden değer yargısına göre, ince zekânın ürünü bir kendini arayış öyküsü olan bu başyapıt, yazınsal gücü ve yaratıcı ironisiyle savaş sonrası Alman yazınında yeni bir dönem başlattı.

Adolf Muschg

(Tanıtım Bülteninden)

Stiller TIKLA PDF İNDİR !Stiller TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Stiller, Max Frisch

Yorum Gönder