17 Haziran 2023

Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern Luigi Pirandello Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,78 TL
Yazarı: Luigi Pirandello
Çevirmen: Neyyire Gül Işık

Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Luigi Pirandello olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 120 sayfalık Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern Yazarı Kimdir ?

Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern yazarı Luigi Pirandello 'dır. Luigi Pirandello yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern PDF indir oku

Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 120 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Marcantonio Ravì, güzeller güzeli kızı Stellina'yı evlendirmeyi kafasına koymuştur. Müstakbel adayı da yaşlı ve bir o kadar zengin Don Diego Alcozèr'dir. Ancak babanın niyeti başkadır: Bir ayağı çukurda olan Alcozèr ölür ölmez dul kızını bu kez sırasını bekleyen Pepè Alletto'ya verecek ve kızının maddi ve manevi mutluluğunu sağlamış olacaktır. Ne var ki evdeki hesap çarşıya uymaz ve şaşırtmacalı olaylar birbirini kovalar. Pirandello'nun 1902 tarihli ikinci romanı, klasik bir yanlışlıklar komedisi.

(Tanıtım Bülteninden)

Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sırasını Bekleyenler - Kısa Modern, Luigi Pirandello

Yorum Gönder