17 Haziran 2023

Gülen Adam Victor Hugo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Victor Hugo
Çevirmen: Victor Hugo

Gülen Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Victor Hugo olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 616 sayfalık Gülen Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gülen Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gülen Adam TIKLA PDF İNDİR !

Gülen Adam Yazarı Kimdir ?

Gülen Adam yazarı Victor Hugo 'dır. Victor Hugo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gülen Adam PDF indir oku

Gülen Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 616 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gülen Adam TIKLA PDF İNDİR !

Gülen Adam TIKLA PDF İNDİR !

İlk baskısı 1869 yılında yayımlanmış olan, dünya edebiyatının en önemli yazarlarından Victor Hugo'nun eşsiz romanı: Gülen Adam... Dış görünüşünün haydutlar tarafından bozulması sebebiyle daima gülen bir yüze sahip olan Gwynplaine, dünyadaki tüm kötülüklere rağmen aşka, güzelliğe, iyiliğe inanan bir insandır. Umutsuz başlayan fakat onun iyilikseverliğine layık kişilerle karşılaşarak umudun varlığına tekrar inanan Gwynplaine, hikâyesini güven, aşk ve çabayla taçlandırır.

Kraliyet ailelerinin ve aristokrat kesimin içlerindeki o karanlık dünyayı su yüzüne çıkartarak gerçekleri bir bir ortaya döken ve Victor Hugo'nun başyapıtlarından olan Gülen Adam, ilk kez Türkçede!

(Tanıtım Bülteninden)

Gülen Adam TIKLA PDF İNDİR !Gülen Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gülen Adam, Victor Hugo

Yorum Gönder