18 Haziran 2023

Spider-Man: Düşmanca Devralma David Liss Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: David Liss
Çevirmen: David Liss

Spider-Man: Düşmanca Devralma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı David Liss olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Spider-Man: Düşmanca Devralma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Spider-Man: Düşmanca Devralma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Spider-Man: Düşmanca Devralma TIKLA PDF İNDİR !

Spider-Man: Düşmanca Devralma Yazarı Kimdir ?

Spider-Man: Düşmanca Devralma yazarı David Liss 'dır. David Liss yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Spider-Man: Düşmanca Devralma PDF indir oku

Spider-Man: Düşmanca Devralma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Spider-Man: Düşmanca Devralma TIKLA PDF İNDİR !

Spider-Man: Düşmanca Devralma TIKLA PDF İNDİR !

Peter Parker karmakarışık bir ilişki ağının içerisindeydi. En ileri teknolojileri barındıran bir laboratuvarda çalışıp dünyayı değiştirmeye çalışan genç bir biliminsanıydı. Yine de ikinci işi olan suçla mücadelenin getirdiği sorumluluklarla baş etmekte zorlanıyordu…

Wilson Fisk, namıdiğer Kingpin, New York'a dönmüş ve kendisini halk arasında fedakâr bir girişimci ve hayırsever biri olarak gösterme çalışmalarına başlamıştı. Örümcek-Adam bunun böyle olmadığını bilse de gerçekleşmesi halinde "bir daha geri dönüşü olmayan" o kötü niyetli plana dair gerçekleri açığa çıkaramazdı.

Örümcek-Adam'ın kostümü ve özellikleriyle sokakları altüst etmeye başlayan yeni tehdit karşısında Ağ Kafa, yaşanan kötü olayların sorumlusu olmadığını gösterip masum olduğunu kanıtlayabilecek miydi? Zaman daralıyor ve insanların hayatı tehlikedeyken Örümcek-Adam, bu eli kanlı Örümcek'in cani saldırını durdurabilecek miydi? Örümcek-Adam düşmanlarına ve korkularına boyun mu eğecekti yoksa ayağa kalkıp eskisinden de güçlü olduğunu mu gösterecekti?

(Tanıtım Bülteninden)

Spider-Man: Düşmanca Devralma TIKLA PDF İNDİR !

26.04.2019

Spiderman

Çok güzel bir çizgi roman


30.03.2019

Çok Güzel

Çizgi roman okumayı çok severim. Spiderman'in çizgi romanları bir ayrı oluyor zaten. Bu çizgi roman da yine bir ayrı güzel olmuş. Okuyunca bir kaybınız olmaz.


11.03.2019

Vaovv!

sonunda beklediğim kitap çıktı :)

Spider-Man: Düşmanca Devralma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Spider-Man: Düşmanca Devralma, David Liss

Yorum Gönder