30 Haziran 2023

Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap Joe Hart Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,32 TL
Yazarı: Joe Hart
Çevirmen: Süleyman Fatih Tural

Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Joe Hart olan ve Salon Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap TIKLA PDF İNDİR !

Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap Yazarı Kimdir ?

Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap yazarı Joe Hart 'dır. Joe Hart yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap PDF indir oku

Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Salon Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap TIKLA PDF İNDİR !

Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap TIKLA PDF İNDİR !

Dünyayı etkisi altına alan gizemli bir salgın, kız bebeklerin doğum oranını yüzde elliden yüzde birin altına kadar düşürmüştü. Dünyadaki bütün hükümetler ve bilim adamları bu sorunu çözmek için canhıraş bir mücadele içine girmişler ancak geçen yirmi beş yılın ardından tedavi bulunamadığı gibi bütün bir neslin kaderi, sayıları bini geçmeyen kadın nüfusunun geleceğine bağlı hale gelmişti.

Zoey ve hayatta kalan genç kadınların bazıları, bu problemin nedenini belirlemek üzere inşa edilmiş bir bilimsel araştırma birimine yerleştirilmişti. Zoey, yirmi yıl boyunca ailesinden ayrı bırakılmış, denek olarak kullanılmış ve kilitli kapılar ardında tutulmuştu. Ona söylenen tek şey, Dünya nüfusunun geri kalanının virüs tarafından yok edildiğiydi.

Kendisini bildi bileli esaret altındaydı ve onu tutsak eden tam teçhizatlı insanların elinden kaçması hiç de kolay görünmüyordu ancak giden hiçbir kadının bir daha dönemediği bir sonraki test aşamasına geçmeden önce buradan ayrılmaya kararlıydı. Kurtulmayı başarsa dahi yerleşkenin dışındaki garip ve yeni dünyada ne ile karşılaşacağı hakkında hiçbir fikri yoktu. Özgürlüğünü kazanmak, hiçbir zaman sahip olduğunu düşünmediği acımasızlığını, tüm gücünü ve kurnazlığını elinden alacaktı -ama Zoey savaşa hazırdı.

(Tanıtım Bülteninden)

Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap TIKLA PDF İNDİR !Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Son Kız-Egemenlik Üçlemesi 1. kitap, Joe Hart

Yorum Gönder