8 Haziran 2023

Son Diktatör Aytekin Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Aytekin Yılmaz
Çevirmen: Aytekin Yılmaz

Son Diktatör indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aytekin Yılmaz olan ve Vadi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 232 sayfalık Son Diktatör eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Diktatör ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

Son Diktatör Yazarı Kimdir ?

Son Diktatör yazarı Aytekin Yılmaz 'dır. Aytekin Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Son Diktatör PDF indir oku

Son Diktatör indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vadi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 232 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

Son Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

"Eğer bir gün bu çatışmalı sürecin muhasebesi yapılacak olunursa görülecektir ki PKK'nin Kürtlere verdiği zarar, 1930'lardaki Stalin'in Ruslara verdiği yıkıma benzerdir."

"Örgüt ortamlarında bir tek ölüler seviliyor. Bundan dolayıdır ki koğuşumuzdaki eğitim odasının duvarında 'Aramızda en iyilerimiz bizim için öldüler.' yazıyor."

Aytekin Yılmaz'ın eşsiz anlatımıyla, Abdullah Öcalan'ın 1998 yılında Şam'dan Yunanistan'a, oradan Moskova'ya ve ardından Roma'ya geçişine, en sonunda Kenya'da tutuklanıp İmralı'da son bulan trajik hikâyesine tanık olacaksınız. Bununla birlikte ele geçirildiğinde yirmi yıldır eline silah almamış, iki gün dağda kalmamış, bir defa olsun çatışmaya girmemiş ama dünyanın en büyük gerilla örgütünün lideri haline gelmiş Abdullah Öcalan'ın oluşturduğu örgüt ve mücadele ortamına şahitlik edecek ve kitabı elinizden düşüremeyeceksiniz.

Son Diktatör, PKK ve Öcalan üzerinden Türkiye'nin örgüt kültürünü ve psikolojisini analiz eden, içeriden bir bakış. Aytekin Yılmaz'ın anıları, örgüt adı fark etmeksizin silaha bulaşmış ve şiddeti kurtuluşun tek yolu olarak gösterenlerin şiddet sarmalına nasıl teslim olduklarını gözler önüne seren, alanındaki tek eser olma özelliğini taşıyor.

Elinizdeki eser, literatüre "İkinci el diktatör" ve "İkinci el toplama kampları" gibi yeni kavramlar kazandıran yazarın başyapıtı niteliğinde.

"Önderliği dinlemeyen cehenneme gider. Onunla oynayanı korkunç bir son bekliyor."

(Tanıtım Bülteninden)

Son Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

25.09.2020

Mükemmel

Yıllardır aynı şeyi söylüyorum. Devletin; " ülkemizi bölemeyecekler " sloganını propaganda aracı haline getirerek örgüte hak etmediği bir güç atfetmek yerine "  En önemli amacımız bu zalim ve diktatör yapıya karşı halkımızın özgürlüğünü ve haklarını korumaktır " söylemini ön plana çıkarması hem gerçekçi hem de daha insancıl bir yaklaşım olacaktır. Nitekim Gerek Abdullah Öcalan'ın kişiliği, gerekse örgüt yapısı ile ilgili yıllardır savunduğum görüşlerimin bizzat örgütü sağduyulu bakış açısıyla içerden gözlemlemiş ve analiz etmiş biri tarafından dile getirilmesi beni sevindirdi. Bu konuya ilgi duyan herkesi kitabı okumaya davet ediyorum.

Son Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Son Diktatör, Aytekin Yılmaz

Yorum Gönder