30 Haziran 2023

Sessizliğin İlk Sesi Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,2 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Didem Ünal Biçicioğlu

Sessizliğin İlk Sesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sessizliğin İlk Sesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sessizliğin İlk Sesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sessizliğin İlk Sesi TIKLA PDF İNDİR !

Sessizliğin İlk Sesi Yazarı Kimdir ?

Sessizliğin İlk Sesi yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Sessizliğin İlk Sesi PDF indir oku

Sessizliğin İlk Sesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sessizliğin İlk Sesi TIKLA PDF İNDİR !

Sessizliğin İlk Sesi TIKLA PDF İNDİR !
"Bir isteğiniz?" diye soruyor. Sanki bütün dünya insanlarının bildiği bir dil var da, o dilde soruyor bunu. "Başka bir emriniz?" diyor ardından. Bu iki soru gümüşsü yeşillikteki bir ormanın sessizliğinde nerden çıktığı belirsiz bir acayip kuşun ötüvermesi gibi geliyor ona. Ağaoğlu'nun sessizliğin sesini yükselten ilk sesini duyduk duymadık demeyin.
-Füsun Akatlı-

Ağaoğlu'nun sahte değerlere, yanlış kalıplaşmış, kemikleşmiş insan tanımlarına karşı savaş açtığını Sessizliğin İlk Sesi tartışmasız biçimde ortaya koyuyor. Tartışmaya yanaşmadığımız, hep tabu saydığımız bizle sarmaş dolaş yaşayan engelleri, toplumun dikenleşmiş pürüzlerini sıralıyor.
-Doğan Hızlan-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 190

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Sessizliğin İlk Sesi TIKLA PDF İNDİR !Sessizliğin İlk Sesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Sessizliğin İlk Sesi, Adalet Ağaoğlu

Yorum Gönder