6 Haziran 2023

Sandık Lekesi Sema Kaygusuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,08 TL
Yazarı: Sema Kaygusuz
Çevirmen: Sema Kaygusuz

Sandık Lekesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sema Kaygusuz olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sandık Lekesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sandık Lekesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sandık Lekesi TIKLA PDF İNDİR !

Sandık Lekesi Yazarı Kimdir ?

Sandık Lekesi yazarı Sema Kaygusuz 'dır. Sema Kaygusuz yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Sandık Lekesi PDF indir oku

Sandık Lekesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sandık Lekesi TIKLA PDF İNDİR !

Sandık Lekesi TIKLA PDF İNDİR !
Sema Kaygusuz'un on üç öyküsünü bir araya getiren Sandık Lekesi 2000 yılı Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü'ne layık görülmüştü. "Onu görünce değişeceksin. Aklına bir görüntü daha eklenecek. Bir tane daha yeşil bulacaksın. Onun varlığı sana bir nadirliği daha kanıtlayacak. Ama o, sen olsan da olmasan da değişmeye devam edecektir. Zamanı gelince bütün yeşillerin arasında yeşerecek, bütün sarıların içinde sararacaktır. Hani kadınlar bir bitkinin tüyünü, kökünü, yaprağını ve kokusunu anıştırır ya, bütün bunları bırakacaksın bir tarafa."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 88

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Sandık Lekesi TIKLA PDF İNDİR !

14.07.2020

..

Sema Kaygusuz'un en güzel öykü kitabı.


07.06.2020

Sandık lekesi..

Bu kitabı Ali Ural'ın yaratıcı yazarlık atölyesine katıldığım dönemde almıştım. Gerçekten güzel bir kitap. İnce olmasına aldanmayın. Çok doyurucu ve zengin içeriği var. Hikayelerden oluşuyor, bir roman beklemeyin. Ama çok kaliteli.


20.02.2016

sandık lekesı

Sema Kaygusuz ile tanışma kitabımdır. Yazarın bu kitabındaki on üç kısa öyküde sade ama güçlü bir dil kullandığını söyleyebilirim. Öyküler kimi zaman birer durum öyküsü tarzında yazılmış.

Sandık Lekesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Sandık Lekesi, Sema Kaygusuz

Yorum Gönder