8 Haziran 2023

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 Carlos Ruiz Zafon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Carlos Ruiz Zafon
Çevirmen: Carlos Ruiz Zafon

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Carlos Ruiz Zafon olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 Yazarı Kimdir ?

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 yazarı Carlos Ruiz Zafon 'dır. Carlos Ruiz Zafon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 PDF indir oku

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Barselona şehrinin göbeğinde, maziye karışmış kitaplardan bir labirent: Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı. Daniel çocukken işte o kütüphaneden kendisine bir kitap seçer: Rüzgârın Gölgesi, yazarı Julián Carax. Yıllar sonra bir adam çıkagelir, ısrarla o kitabı istemektedir. Tek amacı, kitabın kalan tüm kopyalarını yakmaktır. Peki ama neden? Sahi, kitaplar neden yakılır? Aptallıktan, cehaletten, nefretten... siz seçin.

Daniel'in çocukluktan başlayan edebiyat merakı onu gerçeğin peşinde "şeytanca" karşılaşmaların içine sürükleyecektir.

Otantik Gotik romanın 19. yüzyılda öldüğünü düşünen varsa, bu kitap fikrini değiştirecektir. Hikâye içinde hikâye barındıran gizli tuzaklarla örülü muhteşem bir roman... Romanın değerini anlayabilmeniz için gerçek bir romantik olmanız gerek, eğer öyleyse baş döndürücü bir okuma sizi bekliyor demektir.

- Stephen King

García Márquez, Umberto Eco ve Jorge Luis Borges, İspanyol yazar Carlos Ruiz Zafón'un yazdığı sihirli ve taşkın bir gösteride bir araya geliyorlar, tedirgin edici bir sezgi, kesinlikle müthiş.

- New York Times

Popüler bir başyapıt, çağdaş bir klasik.

- Daily Telegraph

(Tanıtım Bülteninden)

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 TIKLA PDF İNDİR !

03.11.2019

Carlos'a

Olayların olay doğurduğu, sırların sırlara karıştığı, okuyucuya korku, endişe, sevinç, şaşkınlık gibi her türlü hissin yaşatıldığı, okunduğunda zamanın durduğu hatta hikaye karakterlerine yardım edebilmek için 'keşke'nin hiç dilden ve yürekten düşmediği, zengin, akıcı, doyurgan ve büyüleyici bir kitap!

Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Rüzgarın Gölgesi-Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı 1, Carlos Ruiz Zafon

Yorum Gönder