22 Haziran 2023

Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati Douglas Adams Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Douglas Adams
Çevirmen: İrem Kutluk

Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Douglas Adams olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati TIKLA PDF İNDİR !

Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati Yazarı Kimdir ?

Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati yazarı Douglas Adams 'dır. Douglas Adams yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati PDF indir oku

Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati TIKLA PDF İNDİR !

Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati TIKLA PDF İNDİR !

Havaalanında ansızın bir alev topu haline gelip yok olan bilet bankosu, kopuk kafası Sıcak Patates isimli bir plağın üzerinde dönüp duran adam, nereden geldiği belirsiz bir kola makinesi, Oslo uçağına binmeye çalışan bir tanrı, başa bela olan bir kartal, tren istasyonunda birdenbire kaybolan yüzlerce insan... Bu kez olaylara tanrıların da karıştığı kusursuz bir kaos ortamındayız. Tam da Dirk Gently'nin sevdiği gibi!

Holistik Dedektiflik Bürosu'nun sıradışı dedektifi Dirk Gently'nin yine en az kendisi kadar sıradışı bu macerasında, birbiriyle bağlantısız görünen bir dizi garip olayın, holistikliğe yaraşır biçimde bağlanmasına keyifle, merakla ve şaşkınlıkla tanık olacaksınız...

(Tanıtım Bülteninden)

Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati TIKLA PDF İNDİR !Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Ruhun Uzun Karanlık Çay Saati, Douglas Adams

Yorum Gönder