24 Haziran 2023

Ronaldo-Hayat Futbola Benzer Guillem Balague Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,6 TL
Yazarı: Guillem Balague
Çevirmen: Sabri Vatansever

Ronaldo-Hayat Futbola Benzer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Guillem Balague olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ronaldo-Hayat Futbola Benzer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ronaldo-Hayat Futbola Benzer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ronaldo-Hayat Futbola Benzer TIKLA PDF İNDİR !

Ronaldo-Hayat Futbola Benzer Yazarı Kimdir ?

Ronaldo-Hayat Futbola Benzer yazarı Guillem Balague 'dır. Guillem Balague yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Ronaldo-Hayat Futbola Benzer PDF indir oku

Ronaldo-Hayat Futbola Benzer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ronaldo-Hayat Futbola Benzer TIKLA PDF İNDİR !

Ronaldo-Hayat Futbola Benzer TIKLA PDF İNDİR !

Futbol yazarları otoriteleri tarafından en iyi Cristiano Ronaldo biyografisi olarak gösterilen ve 2016 yılında Yılın En İyi Futbol Kitabı Ödülü'ünü alan Ronaldo: Hayat Futbola Benzer, tüm zamanların en iyi futbolcularından birinin hayatını, okurları sıkmadan ama hiçbir ayrıntıyı da atlamadan anlatıyor.

Meşhur futbol gazetecisi Guillem Balague, Ronaldo'nun bugünlere nasıl geldiğini, çocukluğu yoksullukla geçen sıradan bir gencin kısa sürede dünyaca tanınma sürecini yer yer ciddi, yer yerse eğlenceli bir üslupla gözler önüne seriyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Ronaldo-Hayat Futbola Benzer TIKLA PDF İNDİR !Ronaldo-Hayat Futbola Benzer TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Ronaldo-Hayat Futbola Benzer, Guillem Balague

Yorum Gönder