24 Haziran 2023

Cellatın Nefesi Flynn Berry Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,18 TL
Yazarı: Flynn Berry
Çevirmen: Flynn Berry

Cellatın Nefesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Flynn Berry olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cellatın Nefesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cellatın Nefesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cellatın Nefesi TIKLA PDF İNDİR !

Cellatın Nefesi Yazarı Kimdir ?

Cellatın Nefesi yazarı Flynn Berry 'dır. Flynn Berry yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Cellatın Nefesi PDF indir oku

Cellatın Nefesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cellatın Nefesi TIKLA PDF İNDİR !

Cellatın Nefesi TIKLA PDF İNDİR !

Kimse yardım etmiyorken bir katili nasıl bulursunuz?

Nora kırsalda yaşayan kız kardeşini ziyaret etmek için Londra'dan trene bindiğinde, onu istasyonda beklerken ya da evde yemek pişirirken bulmayı umar. Ancak Rachel'ın evine geldiğinde hiç tahmin etmediği bir şeyle karşılaşır: Kız kardeşi vahşice öldürülmüştür.

Yaşadığı şokla sersemleyen Nora, eski hayatına dönemeyeceğini anlar. Geçmişte yaşanan çözülmemiş bir saldırı polise güvenini sarsmıştır ve bu yüzden kız kardeşinin katilini bulabileceklerine inanmaz. Hem işlenen cinayet hem de etrafını saran sırlar yüzünden daha da korkmaya başlar. Nora'nın korkusu saplantıya dönüşürken, polis soruşturması kız kardeşini sandığı kadar tanımadığını fark etmesine sebep olur.

İki kız kardeş arasındaki kopmaz bağ ve geçmişin korkutucu gücü, sıradışı yeni bir yazarın ilk romanında sizi son sayfasına kadar soluksuz bırakacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Cellatın Nefesi TIKLA PDF İNDİR !

03.05.2019

düşüncem

kitap derinden etkileyecek bir kitap adeta insan kendini o yaşanan olaylarda görüyor...

Cellatın Nefesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Cellatın Nefesi, Flynn Berry

Yorum Gönder