6 Haziran 2023

Resimli Adam Ray Bradbury Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Ray Bradbury
Çevirmen: İlker Sönmez

Resimli Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ray Bradbury olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Resimli Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Resimli Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Resimli Adam TIKLA PDF İNDİR !

Resimli Adam Yazarı Kimdir ?

Resimli Adam yazarı Ray Bradbury 'dır. Ray Bradbury yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Resimli Adam PDF indir oku

Resimli Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Resimli Adam TIKLA PDF İNDİR !

Resimli Adam TIKLA PDF İNDİR !

"Bradbury'nin öyküleri öylesine içinize işliyor ki bir daha unutamıyorsunuz."


–Margaret Atwood



Ulusal Kitap Ödülü


Pulitzer Onur Ödülü


Ulusal Sanat Madalyası



"BU RESİMLER GELECEĞİ GÖSTERİR."



Ray Bradbury sadece bilimkurgunun değil fantastik edebiyatın ve korkunun da yirminci yüzyıldaki ustalarından biri. Bilimkurgunun "iyi edebiyat" da olabileceğini kanıtlayan belki de ilk yazar. Tüm yeteneklerini sergilediği ve çerçeve öykü formatında yazdığı Resimli Adam ise modern bireyin psikolojisine ve teknolojik ilerlemenin karanlık yanına ışık tutan eşsiz bir öykü derlemesi.



Tüm vücudu, hareket eden dövmelerle kaplı Resimli Adam bu durumundan dolayı neredeyse kırk yıldır kalıcı bir iş bulamamıştır hatta karnavallarda bile çalışamıyordur artık. Çünkü lanetli bedeninin üzerindeki dövmeler geleceği göstermektedir. Yanında belli bir süre geçiren kişinin kaderi Resimli Adam'ın bedeninde görünüverir.



Dövmeleri üzerinden hikâyeler bir bir ortaya dökülür. Bir çocuğun hayalleri kadar naif, bir bilim insanının gerçekleri kadar kuvvetli toplam on yedi öykü Resimli Adam'ın vücudunda hayat bulur.



Ölümden inançlara, nükleer savaştan ırkçılığa, dünyanın sonundan uzaydaki yalnızlığımıza kadar insanlığa dair birçok konuya değinen Bradbury, hayallerimizle hakikati karşı karşıya getirip eleştiren, düşündüren ve dehşete düşüren bir bilimkurgu klasiği ortaya çıkarıyor.



Resimli Adam, bilimkurgunun kaleydoskopu.



(Tanıtım Bülteninden)



Resimli Adam TIKLA PDF İNDİR !

08.09.2020

Kitap Hakkında

Kitap, vücudunda "geleceği gösteren" ve hareket eden resimler taşıyan adamın dövmelerinin anlattığı hikayelerden oluşuyor. Okur, nükleer savaşlardan inançlara,ırkçılıktan yalnızlığa  savrulurken, yazar insanlığın olagelmiş tüm sancılarının gelecekteki görüntüsünü gözler önüne seriyor.


02.01.2020

Güzel

Farklı farklı hikayeler bazen ürperip düşünüyorsunuz bazen sıcak bir hikayenin içinde buluyorsunuz kendinizi...Olaylar etkileyici anlatım güzel farklı hikayelerden oluştuğu için sıkılmanız söz konusu değil aksine sonraki hikaye daha da meraklandırıyor sizi...


07.02.2014

Baski hatasi

Kitabin kapak adi hatali!Kitap siparisim bugun elime ulastigi icin henuz okumadim. Umarim icerik ve sayfa dizininde her hangi bir hata yoktur!

Resimli Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Resimli Adam, Ray Bradbury

Yorum Gönder