21 Haziran 2023

Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap Yoon Ha Lee Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Yoon Ha Lee
Çevirmen: Zeynep Eski

Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yoon Ha Lee olan ve Salon Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 400 sayfalık Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap Yazarı Kimdir ?

Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap yazarı Yoon Ha Lee 'dır. Yoon Ha Lee yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap PDF indir oku

Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Salon Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 400 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

New York Times Çok Satan Yazarlar listesinden

Yoon Ha Lee Makinelerin İmparatorluğu serisi ile Hugo Ödülleri'nde aday!

Yüzbaşı Khel Cheris'in vücudu, uzun zaman önce ölmüş hain bir general tarafından ele geçirilmiştir. İkisi birlikte altıçarlığın çıkarttığı zorluklarla ve her şeyi yok etme potansiyeli olan bir işgalle başa çıkmak zorundadırlar.

Altıçarlığın yetenekli genç yüzbaşısı Khel Cheris bir isyanı bastırmasında yardımcı olması için uzun zaman önce ölmüş olan General Shuos Jedao'nun hayaletini göreve çağırdığı zaman onun asırlarca süren tutukluluğundan kaçacağını ve kendi vücudunu ele geçireceğini tahmin edememiştir.

Daha da kötüsü, düşman Hafnlar işgale kalkışmış, Jedao da onları durdurmakla görevlendirilmiş General Khel Khiruev'in filosunu ele geçirmiştir. Dahi ancak psikopat olan Jedao'nun etkisine karşı koyabilecek tek kişi, Khiruev'in astlarından Yarbay Khel Brezan olacak gibi görünmektedir.

Jedao, amacının altıçarlığı savunmak olduğunu iddia etse de Khiruev veya Brezan ona güvenebilirler mi? Yoksa altıçarlığın sahipleri, bu hilekâr generali yok etmek için bütün filoyu mu ortadan kaldıracaklar?

(Tanıtım Bülteninden)

Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Raven Stratagem- Makinelerin İmparatorluğu 2.Kitap, Yoon Ha Lee

Yorum Gönder