7 Haziran 2023

Proust Samuel Beckett Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,08 TL
Yazarı: Samuel Beckett
Çevirmen: Orhan Koçak

Proust indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Samuel Beckett olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Proust eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Proust ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Proust TIKLA PDF İNDİR !

Proust Yazarı Kimdir ?

Proust yazarı Samuel Beckett 'dır. Samuel Beckett yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Proust PDF indir oku

Proust indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Proust TIKLA PDF İNDİR !

Proust TIKLA PDF İNDİR !
Proust, Beckett'in yayımlanmış ilk kitabıdır. Beckett, 1930'da yazdığı bu eleştirel monografide, doğrudan doğruya, Proust'un romanının merkezinde yer alan "zaman" sorununa hücum eder. Arzu, ölüm ve alışkanlık gibi ikincil izlekler, bu kök sorunun çevresinde çözümlenir. Proust, Proust'un ilginç yaşamıyla ilgili söylentileri bir yana iterek Kayıp Zamanın İzinde'nin kendisine yönelen ilk sistemli çalışmalarından biridir.

Kitap yayımlandığında İngiltere'de Daily Telegraph gazetesinde çıkan bir tanıtma yazısı, bu eleştirel metnin sıradışı niteliğini teslim ediyor, "Bay Beckett çok zeki bir delikanlı" diyordu.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 88

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Proust TIKLA PDF İNDİR !

23.09.2019

Proust Hakkında

Proust severler için onun bir kitabından sonra bir kahve ya da tatlı gibi bir şey bence...


28.03.2008

Yaklaşım

Yaklaşım olarak iyi ancak bekledigim tadı almadım. yine de proustu daha iyi anlamak için okunabilir. Kayıp zamanın izindeyi okumuşsanız hiç gerek yok..

Proust TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Proust, Samuel Beckett

Yorum Gönder