7 Haziran 2023

Kubbe'nin Altında Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 41,25 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Stephen King

Kubbe'nin Altında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kubbe'nin Altında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kubbe'nin Altında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kubbe'nin Altında TIKLA PDF İNDİR !

Kubbe'nin Altında Yazarı Kimdir ?

Kubbe'nin Altında yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Kubbe'nin Altında PDF indir oku

Kubbe'nin Altında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kubbe'nin Altında TIKLA PDF İNDİR !

Kubbe'nin Altında TIKLA PDF İNDİR !
119 Karayolu'nun aşağısında, Chester's Mill'de kıyamet kopmak üzere...

Güzel, güneşli bir günde küçük kasabanın dünyayla olan bütün bağlantısı görünmez bir güç tarafından kesilir. Uçaklar görünmez bir kalkana çarpar, şiddetli bir yağmur önüne geleni yıkıp yerle bir eder. Kubbe yavaş yavaş alçalırken bahçevanın eli kopar. Arabalar infilak eder. Aileler birbirinden kaçar, herkes panik içindedir. Hiç kimse bu kalkanın nedenini, neden, ne zaman geldiğini ve ne zaman ortadan kalkacağını bilemez. Bir Irak savaşı gazisi ve acımasız bir politikacı Kubbe'nin altındaki gücü ele geçirmeye kararlıdır, ama onların asıl düşmanı Kubbe' dir, çünkü zaman gittikçe azalmaktadır.



Sayfa Sayısı: 1024

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Kubbe'nin Altında TIKLA PDF İNDİR !

01.03.2015

Çeviri

Elimde 4. Basım/Ağustos 2013 baskısı var. Çeviri o kadar kötüydü ki bir yerden sonra konunun güzelliği gölgede kalmaya başladı. Burada sadece uygun kelimelerin kullanılmamasından bahsetmiyorum. Bazı yerlerde çevirilen kelimelerden bir cümle oluşturmaya bile tenezzül edilmemesinden söz ediyorum. Yazım yanlışları ve imla hatalarına girmiyorum bile. Kitabın yarısından sonra sadece bir kaç sayfada hata yoktu.
Bu fiyata satılan bir kitabın böyle berbat bir durumda olması insana kendini kandırılmış hissettiriyor. Sanki, bana mahkumlar, mecburen alacaklar, diye düşünülmüş gibi.
Çevirmen adının olmaması da bir başka ilginç konu. Ama tabii hiçbir çevirmen böyle bir kepazeliğin altında adının görünmesini istemez.


19.12.2014

..

1000 sayfa olmasına rağmen sıkılmadan okudum çok başarılı bir kitap...


06.01.2014

Umduğumdan Daha Güzel

Uzun zamandır ara vermiştim King kitapları okumaya. Kitapçıda gördüğümde eski bir dostu görmüş kadar sevindim. Hemen aldım ve kalınlığıyla ters orantıda olan bir hızla bir solukta bitirdim.
King´den yine çok başarılı bir eser. Karakterler çok güçlü ve akılda kalıcı.

Kubbe'nin Altında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Kubbe'nin Altında, Stephen King

Yorum Gönder