8 Haziran 2023

Porsuk Ağacı Cinayeti Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,55 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Agatha Christie

Porsuk Ağacı Cinayeti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Porsuk Ağacı Cinayeti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Porsuk Ağacı Cinayeti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Porsuk Ağacı Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

Porsuk Ağacı Cinayeti Yazarı Kimdir ?

Porsuk Ağacı Cinayeti yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Porsuk Ağacı Cinayeti PDF indir oku

Porsuk Ağacı Cinayeti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Porsuk Ağacı Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

Porsuk Ağacı Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !
Zengin bir işadamı olan Rex Fortescue son zamanlarda parasını anlaşılmaz işlere harcamaya başlamıştır. Bu garip tavrı çevresinin de dikkatini çekmektedir.
Fortescue bir gün ansızın zehirlenerek öldürülür. ortada pek çok zanlı vardır ve tümü de aynı ailedendir. Bu sır dolu cinayeti çözecek tek kişi ise Miss Marple'dır



Sayfa Sayısı: 174

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Porsuk Ağacı Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

10.04.2020

Güzel

Jane Marple öykülerini çok sevmesem de bunu oldukça sürükleyici buldum.


22.03.2019

Bence

Agatha bir efsane


16.09.2006

Klasik katil kim öyküsü

Geçmişinde yasadışı yollara başvurduğu (hatta Afrika'da keşfettikleri maden yatağına sahip olabilmek için ortağını öldürdüğüne ilişkin işaretler bulunan) bilinen işadamı Rex Fortescue  işyerinde içtiği bir bardak çaydan sonra birdenbire rahatsızlanmış ve ölmüştür. Takip eden günlerde işadamının evde kahvaltı ederken zehirlendiği anlaşılacak, kahvaltıyı hazırlayan hizmetçi Gladys Martin'de boğularak öldürülecektir.
Rex'in büyük oğlu Percival, ihtirası olmayan oldukça nekes biriyken, küçük oğul Lancelot iki yıl aradan sonra Afrika'dan henüz dönmüştür, döndüğünde babası henüz öldürülmüştür. Rex'in ikinci eşi Adele mutluluğu başka erkeklerde aramakta, Rex'in kızı Elaine ise parasız aşığıyla evlenebilmek için babasının ölümünü beklemektedir. Scotland Yard müfettişi Neele ve yardımcısı Hay'dan sonra devreye Miss Marple girmekte gecikmeyecektir. Zira, öldürülen hizmetçi Gladys Martin, Miss Marple'in eski bir çalışanıdır. Klasik bir Agatha öyküsü. Romandaki her karakterin cinayet işlemek için bir nedeni var. Gerilim, heyecan arıyorsanız uzak durun Agatha'dan. Ama aradığınız tutarlı, sağlam örgüsüyle bir katil kim anlatısı ise, buyurun.

Porsuk Ağacı Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Porsuk Ağacı Cinayeti, Agatha Christie

Yorum Gönder