8 Haziran 2023

Polisiye Roman Siegfried Kracauer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Siegfried Kracauer
Çevirmen: Siegfried Kracauer

Polisiye Roman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Siegfried Kracauer olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Polisiye Roman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Polisiye Roman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Polisiye Roman TIKLA PDF İNDİR !

Polisiye Roman Yazarı Kimdir ?

Polisiye Roman yazarı Siegfried Kracauer 'dır. Siegfried Kracauer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Polisiye Roman PDF indir oku

Polisiye Roman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Polisiye Roman TIKLA PDF İNDİR !

Polisiye Roman TIKLA PDF İNDİR !

Polisiye roman kurmacadan mı ibarettir? Ortaya çıktığı toplum ve uygarlıkla nasıl bir ilişkisi vardır? Polisiye romanda dedektif her şeyi nasıl biliyor? Polis ve dedektifin toplum içinde temsil ettiği konum nedir? Peki ya suçun ve suçlunun?

Daha önce Kitle Süsü, Film Teorisi ve Tarih: Sondan Bir Önceki Şeyler kitaplarını yayımladığımız Kracauer'in Polisiye Roman'ı bu türle ilgili ilk önemli çalışmalardan biri. 1922-1925 arasında yazdığı ve 1933'te Almanya'dan göç ederken yanına aldığı, ancak 1950'de dosyaları içinden bulup çıkarabildiği bu kitap, Georg Lukács'ın Roman Kuramı'nın ve Søren Kierkegaard'un felsefesinin izinden giderek edebi bir türün toplumsal içeriğini ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Edebiyat eleştirisi ile felsefenin kavuştuğu alanda keşfe çıkmak isteyenler için.

(Tanıtım Bülteninden)

Polisiye Roman TIKLA PDF İNDİR !Polisiye Roman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Polisiye Roman, Siegfried Kracauer

Yorum Gönder