23 Haziran 2023

Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü Adelbert Von Chamisso Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Adelbert Von Chamisso
Çevirmen: Yusuf Zeybekoğlu

Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adelbert Von Chamisso olan ve Kolektif Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü Yazarı Kimdir ?

Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü yazarı Adelbert Von Chamisso 'dır. Adelbert Von Chamisso yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü PDF indir oku

Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kolektif Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !
"Sevgili dostum, insan bir kere düşüncesizlik edip doğru yoldan ayrılırsa, onu hep aşağıya, daha aşağıya çeken başka yollara da sapar; gökyüzünde ona yön gösterecek bir yıldız araması da boşunadır; zira çaresi yoktur, yokuş aşağı gidecek ve intikam tanrıçasına kurban olacaktır."

Modern insanın çaresizliğinin masallara özgü bir üslupla aktarıldığı Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü, sonsuz bir servet elde etmek adına Şeytan'a gölgesini satan Peter Schlemihl'in diğer insanlar tarafından aşağılanıp dışlanmasını anlatır. Adelbert von Chamisso'nun edebiyat tarihine damgasını vuran bu eşsiz hikayesi, aradan geçen iki yüzyıla rağmen hâlâ geçerliliğini koruyor.

"Damgalanmış ve dışlanmış bir adamın çektiği ızdırapların derin bir tasviri."
- Thomas Mann-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 111

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kolektif Kitap Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Peter Schlemihl'in Olağanüstü Öyküsü, Adelbert Von Chamisso

Yorum Gönder