14 Haziran 2023

Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri Alphunse Daudet Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,84 TL
Yazarı: Alphunse Daudet
Çevirmen: Alphunse Daudet

Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alphunse Daudet olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Alphunse Daudet 'dır. Alphunse Daudet yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Roman ve hikâyelerinde yaşamın çelişik öğelerini bir araya getiren yazar, tutkunun da insanlar üzerinde yazgı gibi önüne geçilmez bir gücü olduğuna eserlerinde sıkça yer verir. İnsan davranışlarını dikkatle gözlemleyen ve özenle işleyen Alphonse Daudet, Fransa'nın güneyindeki yaşamı ve insanları duygulu bir alaycılıkla anlatmıştır. 1871 yılında gönüllü olarak katıldığı Fransız-Alman savaşı sanatçıyı büyük ölçüde etkilemiştir. Bu etki Pazartesi Hikâyeleri'nde gerçek, hayal, alay, sevecenlik ve kaygının iç içe geçtiği şiir yüklü bir üslupla metne yansımıştır.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 265

Baskı Yılı: 2009


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Pazartesi Hikâyeleri - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Alphunse Daudet

Yorum Gönder