24 Haziran 2023

Parçalanmış Yansımalar Şeyda Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Şeyda Aydın
Çevirmen: Şeyda Aydın

Parçalanmış Yansımalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şeyda Aydın olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Parçalanmış Yansımalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Parçalanmış Yansımalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Parçalanmış Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Parçalanmış Yansımalar Yazarı Kimdir ?

Parçalanmış Yansımalar yazarı Şeyda Aydın 'dır. Şeyda Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Parçalanmış Yansımalar PDF indir oku

Parçalanmış Yansımalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Parçalanmış Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Parçalanmış Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Yıl 2042… Siberpunk bir distopya evreninde en merhametsiz zamanlar hiç kuşkusuz; totaliter rejimin, kıtlığın, devasa şehirlerin, kötüye kullanılan teknolojinin devri... İç savaşlardan sonra her şey; sınıfsal-ırksal-cinsel ayrımlardan, tecavüzcü katillerden, adaletsiz bir düzenden, aslında daha çok bir karmaşadan ibarettir. İşte bu evrenin en katı ülkesinde hayat mücadelesi veren genç kadınlardan biri olan Astrid Elo'nun diğerlerinden farkıysa; birkaç yıl önce hafızasını yitirmiş, ailesi dahi zihninden silinmiş yalnız bir kadın olmasıdır. Yaşanılacak dile dökülmez dehşet bir olay üzerine hayatına peş peşe girecek olan insanlar ve varlıklar ile kim olduğuna, hatta ne olduğuna dair hafızasından silinen şoke edici geçmişine doğru doğaüstü bir kapı aralanacaktır.

Parçalanmış Yansımalar; sıra dışı anti-kahramanlar, tüyler ürpertici cinayetler, iç içe geçmiş hikâyeler, efsanevi aşklar, akıl almaz alternatif evrenler ve İskandinav mitolojisi gibi derin öğeleri içine alarak bilim kurgu edebiyatı ile fantastik edebiyatı özgünce harmanlayıp, romantizm ve polisiyeyi de içine katarak, 1980'lerin bilimkurgu atmosferinde tekinsiz ama heyecanlı bir yolculuk sunuyor size.

Ayrıca roman, tiksindirici bir katilin peşine düşürüyor sizi; bir ucu yeryüzü adaleti, diğer ucu gökyüzü adaleti olan bir teraziye koyuyor kalplerinizi ve soruyor size, bu terazinin hangi tarafında sizinki?

(Tanıtım Bülteninden)

Parçalanmış Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !Parçalanmış Yansımalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Parçalanmış Yansımalar, Şeyda Aydın

Yorum Gönder