24 Haziran 2023

Kızgın Tavada Aşk Seda Meydan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Seda Meydan
Çevirmen: Seda Meydan

Kızgın Tavada Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Seda Meydan olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kızgın Tavada Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızgın Tavada Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızgın Tavada Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kızgın Tavada Aşk Yazarı Kimdir ?

Kızgın Tavada Aşk yazarı Seda Meydan 'dır. Seda Meydan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Kızgın Tavada Aşk PDF indir oku

Kızgın Tavada Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızgın Tavada Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kızgın Tavada Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Bu, bir masal ya da efsane değil…Bu, sadece bizim kızgın tavada pişen aşk hikayemiz…Benim tek aşkım mutfağımdı. Sonra bir gün o mutfağa bir kız giriverdi.Sonra usul usul kalbime de…Ve ben hem kendimi hem de aşka kapalı olan kalbimi ondan saklayamayacağımın farkına vardım.

(Tanıtım Bülteninden)

Kızgın Tavada Aşk TIKLA PDF İNDİR !

09.10.2019

Harika

Bu kitabının da diğerleri gibi güzel ve akıcı olduğuna emin olduğum için hiç düşünmeden aldım. Aşk ve restoranda geçen bir hikayenin mizahi bir anlatımla inanılmaz keyifli olacağını düşünüyorumm

Kızgın Tavada Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Kızgın Tavada Aşk, Seda Meydan

Yorum Gönder