Fiyatı: 36,4 TL
Yazarı: Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Çevirmen: Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Panorama - Bütün Eserleri - 18 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yakup Kadri Karaosmanoğlu olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Panorama - Bütün Eserleri - 18 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Panorama - Bütün Eserleri - 18 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Panorama - Bütün Eserleri - 18 TIKLA PDF İNDİR !
Panorama - Bütün Eserleri - 18 Yazarı Kimdir ?
Panorama - Bütün Eserleri - 18 yazarı Yakup Kadri Karaosmanoğlu 'dır. Yakup Kadri Karaosmanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.Panorama - Bütün Eserleri - 18 PDF indir oku
Panorama - Bütün Eserleri - 18 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.Panorama - Bütün Eserleri - 18 TIKLA PDF İNDİR !
- Kitap Adı: Panorama - Bütün Eserleri - 18
- Yazar: Yakup Kadri Karaosmanoğlu
- Yayınevi: İletişim Yayıncılık
- İlk Baskı Yılı: 1987
- Dil: Türkçe
- Barkod: 9789754705638
Panorama - Bütün Eserleri - 18 TIKLA PDF İNDİR !
(...) Bir hesaplaşmanın romanıdır 'Panorama'. Zoraki diplomat Yakup Kadri'nin Cumhuriyet 'inkilabını' gerçekleştiren kadrolarla hesaplaşmasının romanı. Bu açıdan tezli bir romandır 'Panorama'. Siyasal ve toplumsal eleştiri romanın tezini belirler...
Sayfa Sayısı: 596
Baskı Yılı: 1987
Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Panorama - Bütün Eserleri - 18 TIKLA PDF İNDİR !
Panorama - Bütün Eserleri - 18 TIKLA PDF İNDİR !
Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Panorama - Bütün Eserleri - 18, Yakup Kadri Karaosmanoğlu
25.08.2015
yeni rejimDevrimin sancılı dönemlerindeki toplumun ruh halini,değişimin ortaya koyduğu siyasal yapının analizini, insanlar üzerindeki olumlu veya olumsuz etkiyi, cumhuriyeti meydana getiren unsurlarla taban arasındaki ikilemleri çok güzel bir üslupla dile getirmiş.