30 Haziran 2023

Otel Büyük S Sjoerd Kuyper Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,81 TL
Yazarı: Sjoerd Kuyper
Çevirmen: Gizem Kara Öz

Otel Büyük S indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sjoerd Kuyper olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Otel Büyük S eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Otel Büyük S ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Otel Büyük S TIKLA PDF İNDİR !

Otel Büyük S Yazarı Kimdir ?

Otel Büyük S yazarı Sjoerd Kuyper 'dır. Sjoerd Kuyper yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Otel Büyük S PDF indir oku

Otel Büyük S indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Otel Büyük S TIKLA PDF İNDİR !

Otel Büyük S TIKLA PDF İNDİR !

En iyi arkadaşın olan baban kalp krizi geçirdiyse, annen artık hayatta değilse, babanın otelini işletmen gerekiyorsa ve bu işi üç kız kardeşinle birlikte yapmak zorundaysan, bir de babanın ödenmesi gereken borçları olduğu ortaya çıkarsa, senin için parayı bulmanın tek yolu erkek olmana rağmen Miss Kuzey Denizi Güzellik Yarışması'na katılmansa ve aynı gün ünlü bir futbol takımının seçmelerinde top koşturacaksan, üstelik de evrenin en güzel kızına âşıksan ve aynı güzellik yarışmasında o da rakiplerinden biriyse... O zaman ne yaparsın?



Hayatın karşılarına çıkardığı zorluklarla savaşmaya çalışan dört kardeşin hikâyesini, tek erkek çocuk olan Kos'tan dinlerken gülecek, ağlayacak, hüzünlenecek ve "kıkırdayacaksınız".



(Tanıtım Bülteninden)



Otel Büyük S TIKLA PDF İNDİR !Otel Büyük S TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Otel Büyük S, Sjoerd Kuyper

Yorum Gönder