15 Haziran 2023

Öğle Rakıları Mehmed Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Mehmed Kemal
Çevirmen: Mehmed Kemal

Öğle Rakıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmed Kemal olan ve h2o Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öğle Rakıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öğle Rakıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öğle Rakıları TIKLA PDF İNDİR !

Öğle Rakıları Yazarı Kimdir ?

Öğle Rakıları yazarı Mehmed Kemal 'dır. Mehmed Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Öğle Rakıları PDF indir oku

Öğle Rakıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. h2o Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öğle Rakıları TIKLA PDF İNDİR !

Öğle Rakıları TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Nerede, ne zaman başladı bilir misiniz?

"Güzeldir öğle rakıları efendim" buyurun okuyalım…

Mehmet Kemal bir geleneği, bir kültürü alıntılıyor geçmişin içinden. Bir yandan da İstanbul'u şöyle bir gezindiriyor okurlarına. Uzun bir iç çekiş, şen şakrak bir selam eşliğinde bugünlere.

Sonra kısa kısa sohbetlere başlıyor okurla. Bir yeniden dirilişi anlatıyor bir ölümü görmelerini İlhan Berk ile. Hele Güzin'den söz etmesi yok mu, bir afeti candan. İzmir'e uzanıyor evlerin önünden geçiyor, oradan hop başkente geliveriyor. Sultan, mırnav derken, bir mezar taşı kitabesinde sonlandırmasaydı sözlerini sıra nede olabilirdi ki…

Şişeler, kadehler dolusu değil yudum yudum şiirler…

Yayına Hazırlayan : Özcan Özen

Kapak Tasarım : Sevil Tarla

Sayfa Düzeni : Duru Su

Öğle Rakıları TIKLA PDF İNDİR !Öğle Rakıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Öğle Rakıları, Mehmed Kemal

Yorum Gönder