7 Haziran 2023

Neredesin Arkadaşım Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Neredesin Arkadaşım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Neredesin Arkadaşım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Neredesin Arkadaşım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Neredesin Arkadaşım TIKLA PDF İNDİR !

Neredesin Arkadaşım Yazarı Kimdir ?

Neredesin Arkadaşım yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Röportaj türündedir.

Neredesin Arkadaşım PDF indir oku

Neredesin Arkadaşım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Neredesin Arkadaşım TIKLA PDF İNDİR !

Neredesin Arkadaşım TIKLA PDF İNDİR !
Büyük usta Yaşar Kemal'den...

Röportajın el kitabı...

Yaşar Kemal'in kaleminden çıkan bütün bu benzersiz hikâyeler, röportajın da edebi bir tür olduğunu göstermesi bakımından büyük bir önem taşıyor…

Sokak çocukları yanı başımızda ama biz ne biliyoruz onlara dair?

Yaşar Kemal'in yıllar önce, 1975'te, sokak çocuklarıyla yaptığı röportajları gazetedeki sunumuyla bir araya getiren Çocuklar insandır kitabı, kendi gölgesinden bile korkanların ve gözüpeklerin, müthiş bir yoksulluğun, itilmişliğin, ötelenmişliğin ayna gibi parladığı, unutulmamaya mühürlenen hayatları bir araya getiriyordu… Düşlerine sunarak hayata tutunmaya çalışan sokak çocuklarının sorunları bugün de güncelliğini koruyor. Yaşar Kemal'e "Çok iyi bir roman yazsaydım bu kadar sevmezdim" dedirten hazin ve çarpıcı bu kitaptan yapılan bir seçme Neredesin Arkadaşım...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Neredesin Arkadaşım TIKLA PDF İNDİR !Neredesin Arkadaşım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Röportaj
Etiketler; Edebiyat, Röportaj, Neredesin Arkadaşım, Yaşar Kemal

Yorum Gönder