19 Haziran 2023

Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren Vüsat O. Bener Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Vüsat O. Bener
Çevirmen: Vüsat O. Bener

Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vüsat O. Bener olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren TIKLA PDF İNDİR !

Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren Yazarı Kimdir ?

Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren yazarı Vüsat O. Bener 'dır. Vüsat O. Bener yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren PDF indir oku

Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren TIKLA PDF İNDİR !

Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren TIKLA PDF İNDİR !
Düşünüyorum da kendimi Samuel Beckett'e yakın buluyorum! Bak hele! Ayşegül Yüksel'in incelemesini okuduktan sonra, bu benzeşirliğe daha çok inanır oldum. Her şeye karşın, yaşamayı sevmesen de, yaşamaya katlanacağımı sanıyorum. Ölümün birdenbireliğinden korkmadığımı utangaç sesle söyleyebilirim. Sürünmekten korkuyorum, hem de dayanılmaz biçimde. Ortak kanı da bu herhalde. Kiminle konuşsam, ölümün de hayırlısından söz ediyor. Yergiye, komediye yatkındım eskiden. Daha doğrusu kara mizaha. Şimdilerde o türden de sıkılır oldum. Kalemin ister istemez boz, karanlık yollara sapmakta.

"Mızıkalı Yürüyüş ve Kara Tren'de otobiyografi biçimiin kendi türsel gereklerine de uyulmamıştır. Başlangıç değil, çoğu belirsiz olan başlangıçlar vardır: Notların başlangıcı, yazımın başlangıcı, anlatıcının yaşamının karanlık bırakılmış başlangıçları... Süren değil, parçaları olan bir yaşam vardır sanki ortada. Ama kendi yaşamını otobiyografi biçimine sahip bir kurmaca olarak mı sunuyordur. Bener, yoksa otobiyografiyi andıran bir kurmaca mı yazıyordur?"
- Orhan Koçak-



Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren TIKLA PDF İNDİR !Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Mızıkalı Yürüyüş Kara Tren, Vüsat O. Bener

Yorum Gönder