19 Haziran 2023

Müruruzaman Cinayetleri Suat Duman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,15 TL
Yazarı: Suat Duman
Çevirmen: Suat Duman

Müruruzaman Cinayetleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Suat Duman olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Müruruzaman Cinayetleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Müruruzaman Cinayetleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Müruruzaman Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Müruruzaman Cinayetleri Yazarı Kimdir ?

Müruruzaman Cinayetleri yazarı Suat Duman 'dır. Suat Duman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Müruruzaman Cinayetleri PDF indir oku

Müruruzaman Cinayetleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Müruruzaman Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Müruruzaman Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !
70'lerin sonu, politik kaosun hüküm sürdüğü yıllar. Bir gösteri esnasında yaşanan bir patlama ve bugüne kadar devam eden sonuçsuz yargı süreci...
Suat Duman'ın Cinayet Mevsimi romanıyla tanıdığımız gönülsüz avukat karakteri Mehmet Cemil'in yolu, yürüttüğü bir dizi cinayet vakasında 80 öncesinin illegal örgütleriyle kesişiyor.
Müruruzaman Cinayetleri, politik polisiyenin önemli örnekleri arasında gösterilen, örneğine pek sık rastlamadığımız sert bir intikam hikâyesi.
Uzun bir süredir baskısı bulunamayan romanın ikinci baskısı nihayet Alakarga etiketiyle okurla buluşuyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alakarga Müruruzaman Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !Müruruzaman Cinayetleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Müruruzaman Cinayetleri, Suat Duman

Yorum Gönder