22 Haziran 2023

Mürebbiye-Modern Klasikler Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Yasemin Dindaş

Mürebbiye-Modern Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mürebbiye-Modern Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mürebbiye-Modern Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mürebbiye-Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Mürebbiye-Modern Klasikler Yazarı Kimdir ?

Mürebbiye-Modern Klasikler yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Mürebbiye-Modern Klasikler PDF indir oku

Mürebbiye-Modern Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mürebbiye-Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Mürebbiye-Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Diktatörlükten kaçan yirminci yüzyıl aydınlarının sembolü olan Stefan Zweig, Mürebbiye adlı kısa romanında, yüksek tabakanın, kadınları cezalandıran, erkekleri koruyan tutucu ahlak anlayışını çarpıcı bir öyküyle önümüze seriyor.

On iki ve on üç yaşlarındaki iki kız çocuğunun istemeden tanık oldukları dram, algılayamadıkları ayrıntılar ve çok sevdikleri mürebbiyenin mutsuzluğu onları etkileyecek, aile büyüklerine karşı duygu ve davranışlarını değiştirecektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Mürebbiye-Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Mürebbiye-Modern Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Mürebbiye-Modern Klasikler, Stefan Zweig

Yorum Gönder