7 Haziran 2023

Muhit - Aralık 2020 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Muhit - Aralık 2020 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Turkuvaz yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muhit - Aralık 2020 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muhit - Aralık 2020 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muhit - Aralık 2020 TIKLA PDF İNDİR !

Muhit - Aralık 2020 Yazarı Kimdir ?

Muhit - Aralık 2020 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Muhit - Aralık 2020 PDF indir oku

Muhit - Aralık 2020 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Turkuvaz yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muhit - Aralık 2020 TIKLA PDF İNDİR !

Muhit - Aralık 2020 TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat dergiciliğinin zayıfladığı ve kâğıdın yerini dijital medyanın almaya başladığı, özellikle son yıllarda çok sık konuşuluyor. Şiir, hikâye ve deneme türünde her kuşaktan pek çok şair ve yazarın eserleriyle katkı verdiği Muhit ise bize ısrarla şunu söylüyor: Kâğıt, kalem ve mürekkep, dünyaya anlam katmaya, hayatımızı güzelleştirmeye devam edecek.

Şair ve yazar İbrahim Tenekeci yönetiminde yayın hayatına Ocak 2020'de başlayan edebiyat ve düşünce dergisi Muhit, edebiyat dünyamıza yeni bir soluk getirdi ve okuyucudan çok büyük ilgi gördü.

Muhit - Aralık 2020 TIKLA PDF İNDİR !

17.10.2020

Edebiyat ve fikir dergisi

On aydır yayın hayatına başladığından bu yana takip ediyorum, etkileyici sayısız yazı, öykü, şiir okudum. Dosya konuları ayrıca doyurucu bilgi içeriyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Muhit - Aralık 2020 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Muhit - Aralık 2020,

Yorum Gönder