6 Haziran 2023

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık Sylvia Plath Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,7 TL
Yazarı: Sylvia Plath
Çevirmen: İlknur Özdemir

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sylvia Plath olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 48 sayfalık Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık Yazarı Kimdir ?

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık yazarı Sylvia Plath 'dır. Sylvia Plath yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık PDF indir oku

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 48 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık TIKLA PDF İNDİR !

İlk defa 2019'da yayımlanan, Mary Ventura veDokuzuncu Krallık, Sylvia Plath'ın 1952'deSmith College'da öğrenciyken yazdığı bir uzunöykü.

Kendi tanımlamasıyla "anlaşılması güç, sembolikbir öykü" dediği metnini yayımlaması için, birsüre önce ödül kazandığı, Mademoiselledergisine göndermiş ancak öykü kabuledilmemişti.

Bu hikâyeyi yazdıktan sonra Plath, ertesi yaz ilkkez intihar girişiminde bulunur. Dolayısıylabugün "intihar alegorisi" ile okunduğunda metninbütün karanlığı ve tekinsizliği daha iyianlaşılacaktır.

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık, dergininreddettiği ilk, özgün ve en zengin versiyonuyla ilk defa okullarla buluşuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık TIKLA PDF İNDİR !Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Mary Ventura ve Dokuzuncu Krallık, Sylvia Plath

Yorum Gönder