17 Haziran 2023

Koleje Hoş Geldin Aleyna Temur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,43 TL
Yazarı: Aleyna Temur
Çevirmen: Aleyna Temur

Koleje Hoş Geldin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aleyna Temur olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 584 sayfalık Koleje Hoş Geldin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Koleje Hoş Geldin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Koleje Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

Koleje Hoş Geldin Yazarı Kimdir ?

Koleje Hoş Geldin yazarı Aleyna Temur 'dır. Aleyna Temur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Koleje Hoş Geldin PDF indir oku

Koleje Hoş Geldin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 584 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Koleje Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

Koleje Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

Ben Hazal Özberk; Boş İşler Müdürü, tüm yiyeceklerin belalısı, başta unicorn olmak üzere bütün pofuduk oyuncakların en yakın arkadaşı ve maalesef bu yılki ÖSYS mağdurlarından biriyim.
Hayatım sıradan bir şekilde, anne terliğinden kaçarak
ilerliyorken birdenbire değişti.

Gittiğim okulun sahibinin oğlundan önce nefret ettim, sonra birbirimizle epeyce uğraştık. Bütün bu tuhaf yolculuk boyunca birbirimizi keşfederek aşka doğru ilerledik.

Dahil olduğum arkadaş grubu sayesinde hayatım lunaparkta geçiyordu sanki. Bazen heyecanlı bazen korku dolu ama her daim hareketli...

(Tanıtım Bülteninden)

Koleje Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

24.11.2020

Keyifli

Çok güzel bir kitap ve beğenerek okuduğum da bir kitap okumayı düşünen ve kitap arayışında olan kişilere de tavsiye edeceğim bir kitap...

Koleje Hoş Geldin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Koleje Hoş Geldin, Aleyna Temur

Yorum Gönder