23 Haziran 2023

Kaybedenler Kulübü Richard Perez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Richard Perez
Çevirmen: Richard Perez

Kaybedenler Kulübü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Richard Perez olan ve Say Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kaybedenler Kulübü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaybedenler Kulübü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaybedenler Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Kaybedenler Kulübü Yazarı Kimdir ?

Kaybedenler Kulübü yazarı Richard Perez 'dır. Richard Perez yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kaybedenler Kulübü PDF indir oku

Kaybedenler Kulübü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Say Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaybedenler Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Kaybedenler Kulübü TIKLA PDF İNDİR !
Yazar Martin Sierra, hayatını kazanmak için sevmediği bir işte çalışmaktadır. Sistemle uyum içinde yaşayamaz, ama gerçek bir başkaldırıda da bulunamaz. Onun yerine New York'un gece hayatında kendini unutmaya çalışır. Yazdıklarını bir türlü yayımlatamaz. Yayınevlerinden gelen ret mektupları koleksiyonuna her gün bir yenisi eklenir. Yalnızlığını kişisel ilanlarla giderir. Tuhaf ilişkilerde kendini kaybeder. Rüyalarının kadınıyla tanışır, ama bir türlü aşkını itiraf edemez.
Bukowski tadında, aykırı, enerjik, mizah dolu, tüm dünyada yankılar uyandıran bir roman. Hayatın kıyısında yaşayanların, kaybedenlerin öyküsü.



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Say Yayınları Kaybedenler Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

03.02.2013

Çok başarılı

Bir edebiyat yapıtında aradığımız her şey var. Yazarın diğer kitaplarını da sabırsızlıkla bekliyorum...

Kaybedenler Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kaybedenler Kulübü, Richard Perez

Yorum Gönder