15 Haziran 2023

Kapısız Kilitler Mediha Ünver Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Mediha Ünver
Çevirmen: Mediha Ünver

Kapısız Kilitler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mediha Ünver olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 124 sayfalık Kapısız Kilitler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kapısız Kilitler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kapısız Kilitler TIKLA PDF İNDİR !

Kapısız Kilitler Yazarı Kimdir ?

Kapısız Kilitler yazarı Mediha Ünver 'dır. Mediha Ünver yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kapısız Kilitler PDF indir oku

Kapısız Kilitler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 124 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kapısız Kilitler TIKLA PDF İNDİR !

Kapısız Kilitler TIKLA PDF İNDİR !

"Elinizdeki kitap Mediha Ünver'in ilk kitabı. Oysa içindekiler usta bir kalemden dökülen, etkili bir anlatı diline sahip, derinlikli ve en ince ayrıntılarına kadar kurgulanmış, içinden geçtikleri atmosferi çok iyi yansıtan öyküler. Mediha'nın metaforlarla bezeli, duygu yoğun, şiirsel dili okuru içine alıp peşi sıra sürüklüyor.

Öyküden öyküye geçmeden bir süre soluklanıp ağzımızdaki acımsı ya da şekerli tadın hafiflemesini bekliyoruz ister istemez."

Leyla Serpil

(Tanıtım Bülteninden)

Kapısız Kilitler TIKLA PDF İNDİR !Kapısız Kilitler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kapısız Kilitler, Mediha Ünver

Yorum Gönder