16 Haziran 2023

Kantolar Ezra Pound Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 55,25 TL
Yazarı: Ezra Pound
Çevirmen: Efe Murad

Kantolar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ezra Pound olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 888 sayfalık Kantolar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kantolar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kantolar TIKLA PDF İNDİR !

Kantolar Yazarı Kimdir ?

Kantolar yazarı Ezra Pound 'dır. Ezra Pound yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kantolar PDF indir oku

Kantolar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 888 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kantolar TIKLA PDF İNDİR !

Kantolar TIKLA PDF İNDİR !

Pound, ağırlıklı olarak 1915-1962 yılları arasında kaleme aldığı, 116 bölümden oluşan Kantolar'ı dünya kültürüne ait kolajlardan oluşan görkemli bir epik olarak kurgulamıştı. Bu dev şiir tamamlanamamış olmasına ve şairin, özellikle İkinci Dünya Savaşı sırasındaki tartışmalı politik tutumuna ve kullandığı deneysel tekniğe rağmen modernist şiirin yapıtaşlarından biri olarak kabul edilir.

Metindeki ani geçişler, kopukluklar, tarih, siyaset, ekonomi ve coğrafyaya yapılan sayısız gönderme, tarih kitaplarından ve mektuplardan doğrudan aktarılan parçalar Kantolar'ı okumayı, zorlu ama bir o kadar da ilginç ve zevkli bir deneyime dönüştürmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Kantolar TIKLA PDF İNDİR !Kantolar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kantolar, Ezra Pound

Yorum Gönder