16 Haziran 2023

Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 Susanna Clarke Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Susanna Clarke
Çevirmen: Füsun T. Elmasoğlu

Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Susanna Clarke olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 TIKLA PDF İNDİR !

Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 Yazarı Kimdir ?

Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 yazarı Susanna Clarke 'dır. Susanna Clarke yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 PDF indir oku

Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 TIKLA PDF İNDİR !

Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 TIKLA PDF İNDİR !
"İngiltere'ye iki büyücü gelecek. İlki benden korkacak. İkincisi beni görmek için yanıp tutuşacak"

Jonathan Strange kendini Bonaparte ile yapılan savaşın tam ortasında bulur. Dük Wellington'a bir büyücünün savaşta ne kadar değerli olabileceğini kanıtlamaya koyulurken, Bay Norrell sakladığı sırların bedelini öğrenmeye başlıyor. Jonathan Strange, İngiliz büyüsünü baştan yaratmaya girişiyor. Şeytanarabası saçlı adam sizi baloya çağırıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 500

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 TIKLA PDF İNDİR !Jonathan Strange ve Bay Norrell 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Jonathan Strange ve Bay Norrell 2, Susanna Clarke

Yorum Gönder