21 Haziran 2023

Jakob Von Gunten Robert Walser Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,95 TL
Yazarı: Robert Walser
Çevirmen: Gül Gürtunca

Jakob Von Gunten indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robert Walser olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Jakob Von Gunten eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Jakob Von Gunten ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Jakob Von Gunten TIKLA PDF İNDİR !

Jakob Von Gunten Yazarı Kimdir ?

Jakob Von Gunten yazarı Robert Walser 'dır. Robert Walser yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Jakob Von Gunten PDF indir oku

Jakob Von Gunten indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Jakob Von Gunten TIKLA PDF İNDİR !

Jakob Von Gunten TIKLA PDF İNDİR !

İlk kez 1909 yılında yayımlanan Jakob von Gunten, birçok bakımdan öncü bir romandır. Kafka, Musil, Döblin gibi yazarların, bireyin kurumlar ve toplum karşısındaki durumunu ele alan edebi yapıtlarına öncülük etmiş, esin kaynağı olmuştur.

Benjamenta Erkek Enstitüsü'nün on yedi yaşındaki öğrencisi Gunten, yatılı okuldaki yaşamı, gözlemleri ve gizliden gizliye geliştirdiği fikirleriyle edebiyat tarihinin unutulmaz karakterlerindendir.

Dünya edebiyatının büyük yazarı Robert Walser'in en iyi kitabı sayılan Jakob von Gunten, Gül Gürtunca'nın Almanca aslından çevirisiyle…

"Peri masallarının bittiği yerde Walser başlar." Walter Benjamin

"Jakob von Gunten, edebiyat tarihinde kendinden önce bir örneği olmayan bir karakterdir." J. M. Coetzee

"Walser'i yüz bin kişi okusa dünya daha iyi bir yer olurdu." Hermann Hesse

(Tanıtım Bülteninden)

Jakob Von Gunten TIKLA PDF İNDİR !Jakob Von Gunten TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Jakob Von Gunten, Robert Walser

Yorum Gönder