16 Haziran 2023

İstanbullular Buket Uzuner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,94 TL
Yazarı: Buket Uzuner
Çevirmen: Buket Uzuner

İstanbullular indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Buket Uzuner olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İstanbullular eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İstanbullular ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İstanbullular TIKLA PDF İNDİR !

İstanbullular Yazarı Kimdir ?

İstanbullular yazarı Buket Uzuner 'dır. Buket Uzuner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İstanbullular PDF indir oku

İstanbullular indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İstanbullular TIKLA PDF İNDİR !

İstanbullular TIKLA PDF İNDİR !
Yaz 2005. İstanbul Atatürk Havalimanı. Modernitenin ve şehrin sınırında genetik bilimciden gurbetçi işçiye, taksi şoföründen ünlü bir heykeltıraşa, tuvalet temizlikçisinden mimarlar odası eski başkanına kadar İstanbullu 15 kişinin yolları kesiştiğinde yüzyılımızın göçlerle genişlemiş İstanbul'undan, dolayısıyla Türkiye'sinden bir kesit ortaya çıkıyor. Bir İstanbul romanının olmazsa olmazı aşk elbette baş köşede yer alıyor.
Büyük bir tehdit altında başlayan gerilim dolu dört saat boyunca İstanbul, Belgin ile Ayhan'ı kendisiyle ve aşkla hesaplaşmaya zorluyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 536

Baskı Yılı: 2012


Cep Boy:

Sayfa Sayısı: 536

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları İstanbullular TIKLA PDF İNDİR !

18.11.2020

Roman

Buket Uzuner İstanbullularOkuduğum en güzel İstanbul ve Türkiye romanlarından biri. İstanbul'un çok kimlikli yapısını, değerlere sahip çıkanlar ile değerleri çiğneyenler, olayların arka planında bambaşka gerçeklerin olabildiği, kadın-erkek kimlikleri ve onlara yüklediğimiz anlamlar. Karakterlerinin her biri öyle güçlü ki Türkiye mizi dünüyle bugünüyle anlama gayreti olan herkesin okumasını önerirm.


23.09.2020

Yolculuk

Büyük bir tesadüfle bir otobüs yolculuğunda okumaya başladığım ve kitabın da bir yolculuk hikayesiyle başladığını görüp şaşkınlıkla mutlu olduğum bir kitaptı.


22.04.2013

XYZ

Kitabı 150.nci sayfasında, hafakanlar basarak bıraktım. Kitap ilerlemiyor. Çünkü, kitaptaki  her tipin, "nasıl İstanbullu olduğuna dönük" iç konuşmalarından bunaldım. Hani dili ve üslûbu güzel olsa, dert değil, yüzlerce sayfa daha okutur. Ama, ı-ıh! Çok kötü bir kitap.  

İstanbullular TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İstanbullular, Buket Uzuner

Yorum Gönder