6 Haziran 2023

İskambil Kağıtlarının Esrarı Jostein Gaarder Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Jostein Gaarder
Çevirmen: Sabir Yücesoy

İskambil Kağıtlarının Esrarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jostein Gaarder olan ve Pan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İskambil Kağıtlarının Esrarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İskambil Kağıtlarının Esrarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İskambil Kağıtlarının Esrarı TIKLA PDF İNDİR !

İskambil Kağıtlarının Esrarı Yazarı Kimdir ?

İskambil Kağıtlarının Esrarı yazarı Jostein Gaarder 'dır. Jostein Gaarder yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İskambil Kağıtlarının Esrarı PDF indir oku

İskambil Kağıtlarının Esrarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İskambil Kağıtlarının Esrarı TIKLA PDF İNDİR !

İskambil Kağıtlarının Esrarı TIKLA PDF İNDİR !
"Astronotlar üzerinde yaşam olan başka bir gezegen keşfetse, herkes mühiş şaşırır, ama kendi gezegenlerinin varlığı hiç de şaşırtmıyor onları." Jostein Gaarder, 'Sofi'nin Dünyası'ndan önce kaleme aldığı 'İskambil Kâğıtlarının Esrarı'nda, insanın kendine ve dünyaya bakışını sorguluyor. İskambil kâğıtlarının kişileştirildiği, gerçek ve hayalin iç içe işlendiği kitapta, dünyaya kendini kaptıranlarla görünenin ardındakini gören 'Jokerler' arasındaki karşıtlık sunuluyor okura. Kendini arayan gençlere...



Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pan Yayıncılık İskambil Kağıtlarının Esrarı TIKLA PDF İNDİR !

26.09.2015

Müthiş

unuttuğumuz bazı şeyleri hatırlatırken çocukluğun katıksız hayal gücünden ve fantastik Dünya´nın büyüsünden yararlanan harika kitap...


19.01.2013

Farklı bir şeyler okumak isteyenlere...

Kitap yaşamla ilgili meselelere farklı bakmanızı sağlıyor, en temel felsefi sorular hikayenin içine yedirilmiş. Gerçekle fantastik öğelerin birleşimi gayet yerinde. Konusuyla, anlatımıyla çok farklı bir kitap.  Kitapta en çok beni yazarın hayal gücü etkiledi. Sırf bunun için bile okunur.
Ama şahsi fikrim hayatımın kitabı, başyapıt vs. olacak düzeyde değil.


29.02.2012

Okumayan Çok Şey Kaybeder.

Mor gazozun hastasıyım. Hayatım boyuncada mor gazozu arayacağım, belki birgün bulurum. :)

İskambil Kağıtlarının Esrarı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İskambil Kağıtlarının Esrarı, Jostein Gaarder

Yorum Gönder