24 Haziran 2023

İnce Tren Haydar Ergülen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,19 TL
Yazarı: Haydar Ergülen
Çevirmen: Haydar Ergülen

İnce Tren indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haydar Ergülen olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnce Tren eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnce Tren ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnce Tren TIKLA PDF İNDİR !

İnce Tren Yazarı Kimdir ?

İnce Tren yazarı Haydar Ergülen 'dır. Haydar Ergülen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İnce Tren PDF indir oku

İnce Tren indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnce Tren TIKLA PDF İNDİR !

İnce Tren TIKLA PDF İNDİR !

"Boş garlar, kuzey filmlerini andırır. Belki duygusunda vardır kuzey, ıssızlık, yalnızlık, kar, beyazlık, boşluk... Tren oysa yalnız garları değil, ovaları en çok da, bozkırları, ve karın adeta bir heykel durumu aldığı zamanları, kentleri, yolları doldurur. Beyazperdeyi de ilk trenin doldurduğunu, sinema salonundaki seyircilerin lokomotif üstlerine geliyormuş duygusuyla kaçıştıklarını okurken birazşaşırmış,ama çokça gülmüşüzdür. Tren garlardan, yollardan sonra en çok öyküleri, romanları, filmleri, şarkıları, türküleri, mektupları doldurdu... (Trenin gelişi gibi cümlenin de gelişi ve gidişi belli. Siz bir zahmet benim yerime cümlenin devamını şöyle yazıverin: En çok da gönlümüzü doldurdu.)"

Bilen bilir, Haydar Ergülen'in yazı hayatını en çoktrenler, yolculuklar ve Eskişehir doldurur.Belki bu yüzden İnce Tren'deki yazılar da lirik bir demiryolunda ilerlerken, Edip Cansever'in "Vakit vakit incelen vakit" dediği gibi"incelir" ve gönlümüzde kalır.

(Tanıtım Bülteninden)

İnce Tren TIKLA PDF İNDİR !İnce Tren TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İnce Tren, Haydar Ergülen

Yorum Gönder