5 Haziran 2023

Hüznün Fiziği Georgi Gospodinov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,78 TL
Yazarı: Georgi Gospodinov
Çevirmen: Özde Duygu Gürkan

Hüznün Fiziği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Georgi Gospodinov olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hüznün Fiziği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hüznün Fiziği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hüznün Fiziği TIKLA PDF İNDİR !

Hüznün Fiziği Yazarı Kimdir ?

Hüznün Fiziği yazarı Georgi Gospodinov 'dır. Georgi Gospodinov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hüznün Fiziği PDF indir oku

Hüznün Fiziği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hüznün Fiziği TIKLA PDF İNDİR !

Hüznün Fiziği TIKLA PDF İNDİR ! "Ben geçmiş satın alan bir kişiyim. Öykü tüccarı. Başkaları çay, kişniş, çek senet, altın saat, toprak ticareti yapar. Ben geziyorum ve toptan geçmiş satın alıyorum. Bana ne derseniz deyin, ne isim verirseniz verin. Elinde toprak olanlara 'toprak sahibi' derler, ben zaman sahibiyim, başkalarına ait zamanın sahibiyim, başkalarına ait öykülerin ve geçmişin sahibiyim. Dürüst bir alıcıyım, fiyatı asla düşürmeye çalışmam." Bulgar yazar Georgi Gospodinov'un dönemden döneme, hikâyeden hikâyeye atlayarak ince ince kurduğu bir labirent-roman Hüznün Fiziği. Romanın anlatıcısı, başkalarının zihinlerine nüfuz edip onların yaşadıklarını yaşayabilen, hayat denen labirentte kaybolmuş, kendini kaybedip başkalarında bulmuş bir adam. Onun hikâyesinin iç içe geçmiş koridorlarında dolaşırken biz de kaybolup kendimizi onda buluyoruz – zira anlattıkları öylesine samimi, öylesine duygulu, hüzünlü, komik, derin, dokunaklı…

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:272

Ebat: 13x9,5

İlk Baskı Yılı:2017

Hamur Tipi:2. Hamur

Baskı Sayısı:1. Basım

Hüznün Fiziği TIKLA PDF İNDİR !

16.10.2018

Etkili

Etkili bir felsefi anlatım. tavsiye ederim.


31.03.2017

Hüznün tüm parçaları.

Harika ötesi kitap. Öneririm

Hüznün Fiziği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hüznün Fiziği, Georgi Gospodinov

Yorum Gönder