5 Haziran 2023

Hikaye Anlatma Sanatı Ali Bucak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Ali Bucak
Çevirmen: Ali Bucak

Hikaye Anlatma Sanatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Bucak olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hikaye Anlatma Sanatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hikaye Anlatma Sanatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hikaye Anlatma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Hikaye Anlatma Sanatı Yazarı Kimdir ?

Hikaye Anlatma Sanatı yazarı Ali Bucak 'dır. Ali Bucak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Hikaye Anlatma Sanatı PDF indir oku

Hikaye Anlatma Sanatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hikaye Anlatma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Hikaye Anlatma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Hikâye anlatma sanatı, son yıllarda giderek yaygınlaşıyor ve daha çok kişi tarafından sevilip benimseniyor. Artık çocuklar kadar yetişkinler de bu söz zanaatının çekimine kapılıyor ve hikâyelerin dünyasında vakit geçirmek istiyorlar. Sadece aile arasında ya da arkadaş çevresinde değil, profesyonel alanda da hikâye anlatıcılığından geniş ölçüde yararlanılıyor. Okulda dersi eğlenceli hale getirmek isteyen öğretmenler, iş arkadaşlarını ya da çalışanlarını etkilemek isteyen yöneticiler, danışanlarına hikâyeler aracılığıyla yardımda bulunmak isteyen terapistler ya da sadece arkadaş toplantılarında sevdiklerini eğlendirmek isteyen dost canlısı kişiler hayatlarında hikâyelere daha çok yer açıyor ve hikâye anlatma sanatının inceliklerine ilgi duyuyorlar. Ashley Ramsden ile Sue Hollingsworth Hikâye Anlatma Sanatı'nda yirmi yılı aşkın süredir bu alanda edindikleri deneyimi aktarıyor ve konuya ilgi duyup yeteneğini açığa çıkarmak isteyenlere denenmiş özel teknikler, pratik öneriler ve önemli tüyolar eşliğinde yol gösteriyorlar. Hikâyeleri seven ve onlara daha yakından bakmak isteyen herkes için eşsiz bir kılavuz.


(Tanıtım Bülteninden)

Hikaye Anlatma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

02.10.2020

iiii konu, iii bahis....

Hikaye anlatmak ve anlatı üstüne düşündüğümüz çağlar boyunca, ah ne güzel bir çalışma dediğim bir kitap...


25.09.2020

Faydalı

Masal anlatıcısı bir arkadaşın tavsiyesi idi güzel bir kitap.


02.10.2018

Hikaye anlatıcılarının başucu kitabı

Kendisinin çalışmalarına katılanlar bilir Sue Hollingsworth çok başarılı bir hikaye anlatıcısı ve eğitmen. Kitapta yer alan teorik bilgiler ve alıştırmalar güzel,  faydalı ve eğlendirici.

Hikaye Anlatma Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Hikaye Anlatma Sanatı, Ali Bucak

Yorum Gönder