5 Haziran 2023

Gömülü Dev Kazuo Ishiguro Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Kazuo Ishiguro
Çevirmen: Roza Hakmen

Gömülü Dev indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kazuo Ishiguro olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gömülü Dev eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gömülü Dev ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gömülü Dev TIKLA PDF İNDİR !

Gömülü Dev Yazarı Kimdir ?

Gömülü Dev yazarı Kazuo Ishiguro 'dır. Kazuo Ishiguro yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gömülü Dev PDF indir oku

Gömülü Dev indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gömülü Dev TIKLA PDF İNDİR !

Gömülü Dev TIKLA PDF İNDİR !
Romalılar Britanya'yı terk edeli çok olmuş. Viraneye dönmekte koca ülke. Neyse ki ortalığı kasıp kavuran savaş bitmiş.

Britonlar'dan Axl ile Beatrice yıllardır görmedikleri oğullarına kavuşmak için tehlikeli topraklarda zorlu bir yolculuğu göze alıyorlar. Başlarına türlü belanın geleceğini de biliyorlar, fakat üstü örtülmüş sırlarını aydınlatacak ateşten haberleri yok henüz. Bir de yollarının kesişeceği kişiler var: Sakson savaşçı, öksüz oğlan ve tıpkı Axl'la Beatrice gibi geçmişinde kaybolmuş, hatıralarının vaat ettiklerine ve alıp götürdüklerine yenik bir şövalye. Hep birlikte sürüklendikleri macera bir kurtuluş mu olacak, yoksa yeni bir felaketin habercisi mi?

Kazuo Ishiguro'dan unutuş ve anıların gücü üzerine zamanı aşan bir öykü; özenle korunmuş bir aşka, intikama ve savaşa dair bir mesel. 'Gömülü Dev', hüzünlü, gizemli, her satırı iz bırakacak bir roman.

"Dünyanın yaşayan en büyük yazarı Kazuo Ishiguro'dan yeni bir roman. Bir başyapıt."
- David Walliams-

"Kazuo Ishiguro öyle tuhaf ve harika bir roman yazmış ki!.. Benzersiz, okuru esir alan bir roman"
-David Sexton, Evening Standard-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Gömülü Dev TIKLA PDF İNDİR !

29.06.2020

okumak için sabırsızlandığım kitap

Henüz okumadım fakat kitap hakkındaki yorumlar çok güzel


12.06.2020

Kitap

Muhteşem çok iyi kurguya sahip. Fantastik sevenlere öneririm..


27.10.2019

Yazarla tanışma kitabım, tanıştığımıza sevindim.

"İnsan ne zaman ölür? Artık hatırlamadığı zaman.Başka? Artık hatırlanmadığı zaman." Dişi ejderhanın nefesi bile bu kitabı unutturamaz bana, öyle güzel öyle pamuk gibiydi ki Axl ve prensesinin yolculuğu onlarla birlikte dağ bayır gezdim, üşüdük donduk, kıvrıldık uyuduk. Bir mum yok diye üzüldük bir düzlüğe varabildik diye sevindik. Sayfalar aktıkça ne oluyorsa birlikte yaşadık. Bitmeseydi biraz daha sürseydi dedim, siz de diyeceksiniz.

Gömülü Dev TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gömülü Dev, Kazuo Ishiguro

Yorum Gönder