30 Haziran 2023

Hayatı Savunma Biçimleri Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,4 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Emir Tali

Hayatı Savunma Biçimleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayatı Savunma Biçimleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayatı Savunma Biçimleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayatı Savunma Biçimleri TIKLA PDF İNDİR !

Hayatı Savunma Biçimleri Yazarı Kimdir ?

Hayatı Savunma Biçimleri yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Hayatı Savunma Biçimleri PDF indir oku

Hayatı Savunma Biçimleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayatı Savunma Biçimleri TIKLA PDF İNDİR !

Hayatı Savunma Biçimleri TIKLA PDF İNDİR !

"içindeki isyan köpeği ne kadar hırlarsa hırlasın, onun kalem tutan eli, ne bir bıçak sallamıştır ne de ateşli bir silaha dokunmuştur. Özdenetimin buyruğudur: Kimsenin çenesine yumruk atmaz, başına taşla vurmaz, bir bankanın önünde kuyrukta uzun süredir beklerken önüne pişkinin biri geçince dahi bağırıp çağırmaz. "Lütfen sıraya uyalım," demekle yetinir.



Ağaoğlu'nun ürünleri yalnız yapısı, anlatısıyla, sağlam hikâye ürünleri olmakla yetinmiyor. Toplumumuzun sorunlarına, insanımızın çıkmazına da eleştirici bir gözle bakıyor; yalnız eleştiren değil, bağlamı içinde ona yaşamayı öneren ilkeler de sunuyor. Hikâyemizin ustası ve toplumumuzun panoramasını çizen bir zanaatçı aynı zamanda Ağaoğlu.


-Doğan Hızlan-



Hayatı Savunma Biçimleri biraz da Ağaoğlu'nun yazınsal manifestosu gibi geldi bana.


-Feridun Andaç-



(Tanıtım Bülteninden)



Hayatı Savunma Biçimleri TIKLA PDF İNDİR !Hayatı Savunma Biçimleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Hayatı Savunma Biçimleri, Adalet Ağaoğlu

Yorum Gönder