15 Haziran 2023

Hayat Boyu Klasikler Nuccio Ordine Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Nuccio Ordine
Çevirmen: Nuccio Ordine

Hayat Boyu Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nuccio Ordine olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayat Boyu Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayat Boyu Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayat Boyu Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Hayat Boyu Klasikler Yazarı Kimdir ?

Hayat Boyu Klasikler yazarı Nuccio Ordine 'dır. Nuccio Ordine yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Hayat Boyu Klasikler PDF indir oku

Hayat Boyu Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayat Boyu Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Hayat Boyu Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Nuccio Ordine, Borges'in izinden giderek bizi dünya edebiyatının en güzel sayfalarından bazılarını okumaya, zaten okuduysak da tekrar okumaya ve bu mütevazı gururu paylaşmaya davet ediyor.Kısa ama aydınlatıcı bir metnin okurlarında merak uyandırarak onları eserin tamamını okumaya teşvik edeceğine inanan Ordine, klasik eserler için mücadele etmeye devam ediyor.

Accetto, Alciato, Ariosto, Balzac, Belli, Boccaccio, Borges, Bruno, Calvino, Cervantes, Defoe, Dickens, Donne, Einstein, Flaubert, García Márquez, Goethe, Gracián, Guicciardini, Hikmet, Hyppokrates, Jonson, Kavafis, Levi, Machiavelli, Mann, Masters, Maupassant, Mill, Miłosz, Molière, Montaigne, Montale, Montesquieu, Homeros, Pessoa, Platon, Plautus, Rabelais, Rilke, Rostand, Rutilius Namatianus, Saint-Exupéry, Shakespeare, Swift, Tasso,Yourcenar, Zweig.

Klasikler nedir, ne işe yararlar, neden onları okumak gereklidir?

Son on beş yılda üniversitedeki öğrencilerine klasik eserlerden alıntılar sunan, benzer bir işi Corriere della Sera gazetesinin haftalık ekinde de gerçekleştiren ve İtalya ile Fransa'da dört adet klasik dizisinin editörlüğünü üstlenmiş olan Ordine yukarıdaki sorulara cevap vermeye en uygun yazarlardan birisidir.

Ordine okurun elinden tutarak onu yüzyıllara ve sayısız mekâna yayılan bir gezintiye çıkarıyor ve çağımız insanlarını etkisi altına alan bazı durumları ve sorunsalları derinlemesine incelememize yardımcı olacak, zaman üstü metinler sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayat Boyu Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

01.07.2019

Okunabilir

1958 doğumlu Nuccio Ordine İtalyan edebiyatı profesörü. Bu eser (derleme) onun bir dergideki köşesinde Eylül 2014 ve Ağustos 2015 yılları arasındaki alıntılama yaptığı klasik eserlerden hareketle ortaya çıkmış.•İlk 50 sayfasında çeşitli başlıklar adı altında Klasikleri okumanın neden gerekli olduğunu ve onları okumanın bizlere neler katacağına dair bazı bilgi ve veriler sunuyor. •Eserin asıl bölümü olan kısımda da Homeros'tan Tasso'ya, Cervantes'ten Dickens'a, Molière'den Calvino'ya kadar birçok alıntı yapıp o alıntılara dair yapmış olduğu tek sayfalık yorumlama mevcut.•Yeni ve farklı yazarlarla da tanışmak adına güzel bir çalışma olmuş. Okunabilir.

Hayat Boyu Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Hayat Boyu Klasikler, Nuccio Ordine

Yorum Gönder