6 Haziran 2023

Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık M. R. James Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: M. R. James
Çevirmen: Damla Karadeniz

Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. R. James olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık TIKLA PDF İNDİR !

Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık Yazarı Kimdir ?

Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık yazarı M. R. James 'dır. M. R. James yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık PDF indir oku

Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık TIKLA PDF İNDİR !

Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık TIKLA PDF İNDİR !

M.R. James, İngiliz edebiyatının en önemli korku yazarlarından biri, modern hayalet anlatısının babası. Stephen King, H.P. Lovecraft ve Clark Ashton Smith gibi ustaları derinden etkilemiş bir isim olan James'in yazdıkları, yirminci yüzyıl hayalet öykücülüğünün doruk noktası olduğu kadar sonrasında gelen, bu türde yazılmış eserlerin de temelini atar.

Hayalet Öyküleri'nde antika bir düdüğün dünyaya çağırdığı korkutucu ruhların, ölümcül bir lanetten kurtulmaya çalışan insanların, kasabaya dehşet salan yaratıkların, gündüz kaybolup gece ortaya çıkan odaların ve intikam için geri dönen cadıların anlatıldığı karanlık öykülerle karşılaşacaksınız.

Hayaletler üzerimizde kol gezmeye devam ediyor.

- David Stuart Davies'in önsözüyle

"En iyi hayalet öykülerini M.R. James yazmıştır."

-Neil Gaiman

"James'in kötücül yaratıkları benimkilerden çok daha korkunç çünkü onlar insan gerçekliğine hem çok yakın hem de bir o kadar uzak."

-Stephen King

"Birinci sınıf bir tuhaf kurgu ustası."

-H. P. Lovecraft

"Özgünlükte kimse M. R. James'in eline su dökemez."

-Clark Ashton Smith

(Tanıtım Bülteninden)

Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık TIKLA PDF İNDİR !Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Hayalet Öyküleri-Karanlık Kitaplık, M. R. James

Yorum Gönder