30 Haziran 2023

Hasanoğlan Hatırası Mustafa Güneri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,36 TL
Yazarı: Mustafa Güneri
Çevirmen: Mustafa Güneri

Hasanoğlan Hatırası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Güneri olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hasanoğlan Hatırası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hasanoğlan Hatırası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hasanoğlan Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

Hasanoğlan Hatırası Yazarı Kimdir ?

Hasanoğlan Hatırası yazarı Mustafa Güneri 'dır. Mustafa Güneri yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Hasanoğlan Hatırası PDF indir oku

Hasanoğlan Hatırası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hasanoğlan Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

Hasanoğlan Hatırası TIKLA PDF İNDİR !
Hasanoğlan Köy Enstitüsü'nün kuruluşunda yapı sanat kolu başkanlığını üstlenerek 1941-51 döneminde bu görevi sürdüren eğitimci Mustafa Güneri, fotoğraf makinesini elinden hiç düşürmedi. Bu eğitim kurumunun, öğrencilerinin ve öğretmenlerinin emeğiyle bozkırda yoktan var edilişinin ve gelişmesinin her aşamasını görüntüledi. Özlü biçimde yazdığı tanıklıkları ve 300'ü aşkın fotoğrafı, yetmiş yıl öncesinin bu eşsiz tecrübesini, bütün heyecanıyla günümüze yansıtıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 214

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Hasanoğlan Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

19.12.2019

Türk Reformunun Yüksek Enstitüsü.

2. Dünya Savaşının yokluğunda, kıtlığında özverili insanların elleriyle, tırnaklarıyla örgülenen eğitim yuvaları, Köy Enstitüleri. Hasanoğlan bunların en yükseği, Yüksek Köy Enstitüsü. Kitabın yazarı burasının her sürecini fotoğraflamış, kendi tanıklıklarını da betimlemiş. Enstitülerin tarihimizdeki yerini belgeleriyle açıklayan güzel bir kaynak.

Hasanoğlan Hatırası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Hasanoğlan Hatırası, Mustafa Güneri

Yorum Gönder